HTML

Wolf Pack Island

A blog a www.xellosfan.gportal.hu kiegészítő oldala ként szolgál. :D Majd itt lesznek bővebb vagy kisebb, de fontosabb infók az animéről... úgyis mondhatnám több érdekesség, amit az oldalra hely hiányában, nem tudtam kirakni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Slayers Revolution 7 + Pocota eredeti alakja és Rev. 8 előzetes :)

2008.08.14. 16:21 :: Juu-ou Zeras

Pocota as a human as seen in the Slayers REVOLUTION mangaVégre történt valami a Slayers Revolution 7-ben! :) Igaz az eleje ennek is olyan mint egy fillernek, de a vége felé, már végre jön Zuuma aki megtámadja Linát. :D De Pocota elűzi. XP Az előzetes meg ismét jóóóó volt, szal már várom a 8-at. Mert abban megint leszt XELLOS! júúúú  De ha jól vettem ki, akkor Weizer oldalán... mint a mangában XP ^^ Találtam a KanzakaDex-en képet Pocota eredeti alakjáról! :) Sztem titta kawaii. :)
 

Szólj hozzá!

Címkék: anime manga xellos slayers revolution pocota pokota

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfpackisland.blog.hu/api/trackback/id/tr89615939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása