HTML

Wolf Pack Island

A blog a www.xellosfan.gportal.hu kiegészítő oldala ként szolgál. :D Majd itt lesznek bővebb vagy kisebb, de fontosabb infók az animéről... úgyis mondhatnám több érdekesség, amit az oldalra hely hiányában, nem tudtam kirakni.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Slayers Revolution Manga 3. and Slayers Revolution 6. OMG!

2008.08.13. 15:19 :: Juu-ou Zeras

Végre lefordították angolra a Slayers Revolution Mangának a 3. részét... nézem nézem, mondom már jobb mit az Anime, hisz itt előbb jön Xellos meg minden... de aztán ennél a képnél kénytelen voltam azt mondani, hogy ilyen nincs! Eddig még csak lenyeltem, hogy az Animében volt az 5. részben és ott is olyanok oldalán állta akikről inkább nem véleményezek, de ezek után most még az is kiderül, hogy jó haverja Weizernek... komolyan mondom nem hittem a szememnek. o.O Dehát ez van... . A Revolution 6. pedig úgy néz ki mint a fillerek!!! Csak annyi az egész, hoy színes golyókat görgetnek. :( A 7. résznek az előzetesére már nem is emlékszem, de kezdek attól félni, hogy hiába harangozták be se Sherra se Dynast nem lesz benne. :(

Szólj hozzá!

Címkék: manga xellos weizer slayers revolution

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfpackisland.blog.hu/api/trackback/id/tr26614346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása